top of page

När någon dör

När en anhörig eller nära vän avlider ställs tillvaron på ända. Få händelser har så stor påverkan på våra liv. Vad gör du när det ofattbara inträffar? Ett dödsfall väcker många frågor, inte minst om det praktiska runt omkring.

 

Hos oss på Hultcrantz är du i trygga händer. Vi har lång erfarenhet av begravningar och hjälper dig med vad du behöver tänka på för att ge den avlidna ett personligt och varmt avsked.

Vad gör jag nu?

Det finns många saker som behöver lösas när någon dör. Vi guidar dig igenom det som behöver göras när ett dödsfall har skett.

Läs mer

Möte med oss

En planering av ett avsked eller en begravning börjar vanligtvis med att du bokar in ett möte med oss. Vi kan mötas både fysiskt och digitalt.

Läs mer

Ordna begravning

Här får du information om alla olika val man kan göra inför begravningen. En bra förberedelse för dig som ska beställa en begravning.

Läs mer

Personligt avsked

Många tycker att det är fint att få se den avlidne för ett sista personligt avsked.

Vi hjälper till att ordna ett personligt avsked när det passar dig.

Läs mer

Önskemål i Livsarkivet

Hade den avlidne fyllt i ett Livsarkiv eller Vita arkivet med sina önskemål om begravningen? 

Läs mer

Bouppteckning

När en person avlider behöver man göra en bouppteckning. Även andra praktiska saker behöver tas om hand. Exempelvis betalning av räkningar.

Läs mer

Försäkringsinventering

När en person avlider finns det ofta försäkringar som inte betalas ut per automatik. Vi hjälper dig med en försäkringsutredning.

Läs mer

Sociala medier

Det blir allt vanligare att avlidna personer lämnar efter sig data på Facebook, Instagram och andra sociala medier. Vi kan hjälpa dig.

Läs mer

Hultcrantz är sedan 2018 en del av familjeföretaget Götmars. Från och med 1 november byter vi namn till Götmars. Det gör att vi får ännu bättre möjligheter att ge våra kunder bästa service. Du kommer även fortsättningsvis möta samma erfarna och engagerade personal på våra kontor. 

bottom of page